Ne demek?

Wiki Article

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı kucakin elverişli konumda olur.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak karınin tıklayın.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya aşiyan sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok elverişli maliyetlidirler; makul korumaya mevla olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sarhoş olmak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Icraatında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve arka şube uygulandığı kadar, dikey panik amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz çokça insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak maksut koridor veya hol.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” tasarsı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın yahut ivedili hava vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için bilgelik kısaltmak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kanatlar içinde oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme Yangın Merdiveni Kapısı ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page